Wie ben ik?

Wat informatie over mezelf:

Tot begin jaren ’90 ben ik werkzaam geweest als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs. Vervolgens heb ik ervoor gekozen mij te richten op het bevorderen van het geestelijk en lichamelijk welzijn van mensen.

Na het volgen van verschillende Hbo-opleidingen ben ik nu alweer geruime tijd werkzaam als Hypnotherapeut.

Daarnaast ben ik ook werkzaam als Healer & Docent:

Mindfulness,
Reiki-Master,
Aura & Chakra Healer,
Universal White Time Healer,
Universal White Time Kristal Healer

Als docent Body & Mind bij de Volksuniversiteit te Hellevoetsluis geef ik gezondheidsoefeningen die gericht zijn op het welzijn van lichaam en geest zoals: ademhalingsoefeningen, psycho-energetische oefeningen, visualisaties, yoga en massage.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken, neem dan even CONTACT met mij op.

Klik op logo’s voor meer info.

NBVH Logo