Kosten / Vergoedingen

Even wat praktische informatie:

Als gediplomeerd hypnotherapeut ben ik:
– aangesloten als registertherapeut bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten®) onder registratienr. 04012
– geregistreerd bij het RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg / Tuchtrecht Complementaire Zorg) onder registratienr. 403024R.
– ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel) onder inschrijvingsnr. 24466865
– als erkend zorgverlener in het bezit van een AGB zorgcode en praktijkcode die – evenals voormelde gegevens – op de factuur worden vermeld.
– in het bezit van het diploma PsBK (Psychosociale en Medische Basiskennis)
– aangesloten bij de door de overheid erkende SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen) alwaar in geval van een onoplosbare onvrede via de beroepsvereniging waarbij de therapeut is aangesloten een beroep kan worden gedaan op een klachtenfunctionaris.

Hierdoor voldoe ik aan de door veel verzekeraars gestelde voorwaarden om mijn cliënten voor vergoeding van de behandelkosten hypnotherapie in aanmerking te laten komen.

Een behandeling van 1 uur kost € 70,- contant of direct via mobiel bankieren te voldoen, pinnen is helaas niet mogelijk.
De kosten van mijn behandelingen hypnotherapie worden door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Dit heeft als voordeel dat de behandeling niet valt onder het eigen risico van de basisverzekering, er bestaat dus direct recht op de geldende vergoeding!
Of u voor vergoeding van de behandeling door uw verzekering in aanmerking komt kunt u hier nazien op de site van de NBVH of op de site van Zorgwijzer.nl *
Vaak is daarbij van belang mijn vermelding als erkend therapeut Natuurgeneeswijze / Alternatieve zorg in de Zorgzoeker: Bij veel verzekeraars komen alleen de behandelingen van in deze gids vermelde en erkende therapeuten voor vergoeding in aanmerking! Bij twijfel neemt u het beste contact op met uw zorgverzekeraar.

* Klik op onderstaande logo’s, rechten kunnen niet aan deze info worden ontleend.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan even CONTACT met mij op.

Een aangesloten hypnotherapeut is herkenbaar aan het NBVH registratiecertificaat en een muurschild.