Kosten / Vergoedingen

Als register hypnotherapeut ben ik:
– aangesloten als registertherapeut bij de NBVH (Nederlandse Beroepsvereniging Van Hypnotherapeuten®) onder registratienr. 04012
– geregistreerd bij het RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg / Tuchtrecht Complementaire Zorg) onder registratienr. 403024R.
– ingeschreven bij de KvK (Kamer van Koophandel) onder inschrijvingsnr. 24466865
– als erkend zorgverlener in het bezit van een AGB zorgcode en praktijkcode die – evenals voormelde gegevens – op de factuur worden vermeld.
– aangesloten bij de door de overheid erkende SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen)

Hiermee voldoe ik aan de door veel verzekeraars gestelde voorwaarden om mijn cliënten voor vergoeding van de behandelkosten hypnotherapie in aanmerking te laten komen.

Per 01-01-2023 kost een behandeling hypnotherapie van 1 uur € 80,  contant of direct via mobiel bankieren te voldoen. Pinnen is helaas niet mogelijk.
De kosten van mijn behandelingen hypnotherapie worden door veel verzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit een aanvullende zorgverzekering.*
Of u voor vergoeding van de behandeling door uw verzekeraar in aanmerking komt kunt u hier nazien op de site van Zorgwijzer.nl *
Ook is vaak is mijn vermelding als erkend therapeut Natuurgeneeswijze / Alternatieve zorg in de Zorgzoeker van belang: Bij veel verzekeraars komen alleen de behandelingen van in deze zorgzoeker vermelde en erkende therapeuten voor vergoeding in aanmerking! Bij twijfel neemt u het beste contact op met uw zorgverzekeraar.

Indien u een afspraak wilt annuleren of wijzigen, geef dit dan zo spoedig mogelijk, doch minimaal 24 uur voor de afspraak aan. Bij te laat annuleren of bij niet verschijnen op de afspraak wordt 1 uur (“no show”, niet bij verzekeraar te declareren) in rekening gebracht.

Hebt u nog vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan even CONTACT met mij op.

* Voor meer info – klik op de logo’s, rechten kunnen hieraan niet worden ontleend.